Asus FonePad HD 7

Asus FonePad HD 7Ai visat vreodata un telefon mare?  Cu adevarat mare?  Acest FonePad de la Asus este mai mult o tableta, insa dispune si de doua sloturi pentru sim, asadar se poate spune ca este telefon, chiar daca are un ecran de 7 inch.

Daca ai un buzunar mare si vrei o Phableta, atunci acest dispozitiv este pentru tine.

Pe langa faptul ca arata foarte bine si este construit din cele mai bune materiale, Asus Phone Pad 7 dispune de o parte hardware de exceptie si de cateva functii foarte interesante.

Procesorul este un dual core Z2560 care dispune de o tehnologie 32 nm si o frecventa de 1.2 Ghz. Face parte din familia Intel Atom, ceea ce ii da un plus de incredere printre utilizatori.

Desi ecranul este unul standard ca marime, pentru tablete, avand 7 inch, este deosebit de performant, dispunand de un touchscreen capacitive in 10 puncte si de o rezolutie de 1280 x 800.

In ceea ce priveste memoria, Asus FonePad Hd7 este dotat cu 1024 Mb DDR2 si cu 8 GB memorie Flash integrata. Daca nu iti ajunge insa memoria flash si vrei sa stochezi multa muzica, filme si aplicatii, ai la dispozitie un slot pentru carduri microSD, unde poti sa introduci un card de pana la 64 GB.

Cei carora le place sa faca poze, vor fi incantati de camera de 5 Mp de pe spatele tabletei si vor descoperi si o camera secundara de 1.2 Mb, care este dedicata convorbirilor video.

Tableta-telefon este dotata cu un sistem de operare Android 4.2 Jelly bean, care ofera numeroase proprietati si are o autonomie de lucru de pana la 10 ore, datorita bateriei Li-Polymer de 3910 mAh.

Putand sa faca apeluri telefonice si avand toate detaliile necesare care o recomanda pentru una dintre cele mai performante tablete, Asus PhonePad 7 este unul dintre cele mai interesante dispozitive pe care le-ai putea achizitiona. In plus, costul ei este de pana in 700 de lei, asadar este potrivita pentru cei cu buget mic spre mediu.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *