E-Boda Revo R70

E-Boda Revo R70Desi este una dintre cele mai accesibile tablete de pe piata, E-boda Revo R70 este si una dintre cele mai impresionante, atat prin aspect, cat si prin functiile pe care le ofera.

Dupa ce vei plati cei pana in 400 de lei, vei descoperi o tableta care te duce intr-o lume digitala rapida si conectata la noua generatie de tablete.

Procesorul Quad Core Allwinner cu viteza de 1.2 Ghz este responsabil de aceasta rapiditate a tabletei. Nu s-ar descurca insa fara procesorul grafic Octa Core Power VR sau fara memoria Ram de 1 Gb. Practic, te poti bucura de multi tasking fara sa ai nicio problema si fara lipsa de cursivitate.

Daca iti place sa stochezi foarte multe informatii pe tableta, nu vei avea nicio problema, deoarece aceasta este dotata cu 8 GB memorie flash si cu un slot pentru card ce accepta pana la 32 Gb.

Comunicarea video se face si ea foarte usor cu aceasta tableta, datorita camerei din fata de 0.3 Mp. E-boda Revo R70 dispune insa si de o camera pe carcasa din spate, cu care poti sa captezi cele mai importante momente ale vietii, pe care sa le impartasesti ulterior cu prietenii din retelele socialele. Camera de pe spate are 2 Mp, suficient de mult incat sa ofere claritate fiecarei poze.

Autonomia tabletei este suficient de mare pentru cateva ore bune de functionare, avand o putere de 3000 mAh.

Evident, fiind o tableta de ultima generatie, se conecteaza cu usurinta la mediul extern, datorita portului HDMI C, datorita micro Usb-ului si datorita Wi-fiului.

Cu un sistem de operare Android 4.2 Jelly bean, care ofera foarte multe facilitati, cu functii de ultima generatie si cu un pret care este perfect pentru orice buzunar, E-boda Revo R70 concureaza fara niciun dubiu la titlul de cea mai rentabila tableta.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *