Lenovo IdeaPad Yoga B8000

Lenovo IdeaPad Yoga B8000Aceasta tableta este una dintre vedetele celor de la Lenovo, cu care au reusit sa se impuna pe piata tabletelor si sa ofera super calitate la un pret decent.

In primul rand, uimeste prin design. Combinatia de alb cu negru este foarte eleganta iar ceea ce o face diferita de restul tabletelor de pe piata, este faptul ca dispune de un suport care permite vizualizarea ecranului la un unghi foarte placut, fara sa fie nevoie de o sustinere manuala.

Tableta este foarte bine dotata, atunci cand vine vorba despre partea hardware. Procesorul Quad Core Mt8125 dispune de o frecventa de 1.2 Ghz si garanteaza puterea tabletei, in timp ce capacitatea memoriei ram, de 1024 Mb DDR2, asigura un multitasking de calitate.

In ceea ce priveste memoria interna, aceasta are 16 Gb, insa poate fi extinsa cu usurinta cu inca 64 Gb, cu ajutorul unui card de memorie microSD.

Ecranul este unul dintre cele mai impresionante elemente ale tabletei. Acesta dispune de o tehnologie wide view Angle, are un touch screen capacitiv in 10 puncte, o rezolutie de 1280 x 800 si  o diagonala generoasa, de 1024 Mb.

La dotarile pe care le are, te-ai astepta ca bateria sa reziste foarte putin, insa acest lucru nu se intampla. Alimentarea se face printr-o baterie puternica, de 9000 mAh, care asigura pana la 9 ore de functionare in redare video.

Cu un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, care asigura flexibilitate si ofera posibilitatea descarcarii a mii de aplicatii, cu o greutate de 605 grame. Camere puternice de 1.6 Mp in fata si 5 Mp in spate si un pret neasteptat de mic, aceasta tableta de la Lenovo este una dintre cele mai bune optiuni atunci cand vrei sa iti cumperi o tableta, oferindu-ti tot ceea ce ai nevoie.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *