Samsung Galaxy Note Pro P900

Galaxy Note Pro P900Tabletele incep sa faca din ce in ce mai intens parte din viata noastra, insotindu-ne peste tot: la munca, in mijloacele de transport in comun sau chiar si acasa, reusind sa inlocuiasca cu succes chiar si clasicele computere si laptopuri.

In conditiile acestea, achizitia unei tablete trebuie sa fie gandita foarte bine si trebuie sa aduca o solutie care sa rezolve toate necesitatile in acest sens.

Acest Samsung Galaxy Note Pro P900 este o tableta de exceptie de la Samsung. Este foarte eleganta, avand un ecran generos, cu diagonala de 12.2 inch si este cat se poate de puternica.

Procesorul pe care il propune este un Octa core cu frecventa de 1.9 Ghz, in timp ce memoria Ram este de 3072 Mb. Aceste 2 detalii plaseaza tableta pe unul din primele locuri in ceea ce priveste tablete extrem de puternice.

Memoria Flash este si ea deosebit de generoasa, oferind nu mai putin de 32 Gb, extensibili cu ajutorul unui card de memorie micro SD.

O tableta puternica nu are cum sa nu aiba un ecran asemanator. Displayul TFT are o rezolutiede 2560 x 1600 si se bazeaza pe o tehnologie LCD.

Cu Samsung Galaxy Note Pro P900 nu iti vei face niciodata probleme in legatura cu bateria. Aceasta este generoasa, avand 9500 mAh si in ciuda marimii tabletei, poate sa reziste pana la 13 ore pentru navigarea pe internet si nu mai putin de 131 de ore pentru redare de muzica.

Cu o greutate de doar 750 de grame, un sistem de operare Android, care ofera flexibilitate mare in ceea ce priveste aplicatiile rulate si foarte multe solutii pentru distractie si munca, Samsung Galaxy Note Pro P900 este o solutie de luat in calcul, de toate persoanele pretentioase, care isi doresc o tableta de cea mai buna calitate.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *