Serioux FasTAB S716

Serioux FasTAB S716Serioux FastTab este printre cele mai ieftine tablete care se gasesc pe piata actuala, cu sanse mari sa fie chiar cea mai ieftina. Cu un pret care nu depaseste 200 de lei, te-ai gandi ca este o tableta de proasta calitate, care nu iti ofera mai mult de 200 de lei.  Din fericire insa, cei de la Serioux au construit-o in asa fel incat sa raspunda numeroaselor cerinte de ultima generatie si sa arate deosebit de bine.

Cu o culoare neagra si o greutate de doar 300 de grame, este deosebit de mobila, putand fi luata peste tot, fara niciun fel de probleme.

Partea hardware este insa cea care impresioneaza cu adevarat, mai ales prin prisma pretului.

Procesorul este un Cortex A8 si are o frecventa de 1.2 Ghz, fiind rapid si putand sa sustina foarte multe aplicatii.

In ceea ce priveste memoria, cea Ram este de 512 Mb DDR3, in timp ce memoria flash este de 4 Gb. Daca nu iti ajunge insa memoria flash, o poti mari fara probleme cu ajutorul unui card microSD de pana la 32 GB.

Cei de la Serioux nu au uitat nici de camera foto. Desi aceasta este doar in fata si are 0.3 Mp, poate fi folosita cu succes pentru comunicarea video, facand din FasTab un adevarat instrument de comunicare.

Displayul este si el unul de calitate, cei 7 inch standard prezentand multitouch capacitive si o rezolutie de 800 x 480.

Nici bateria nu dezamageste, cel 2400 mAh reusind sa sustina activitatea tabletei pentru cateva ore.

Cu un sistem de operare Android 4.0.3 care permite descarcarea numeroaselor aplicatii din Android Market si cu un pret care uimeste, fara doar si poate, aceasta tableta poate sa fie alegerea perfecta, pentru oricine are nevoie de un dispozitiv mobil de buna calitate si nu are un buget foarte mare pentru acesta.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *