Serioux Surya Antares

Serioux Surya AntaresAceasta tableta este una dintre tabletele care merita atentia atunci cand vrei sa faci o achizitie de acest gen, din mai multe motive: In primul rand are un pret excelent, in al doilea rand arata foarte bine si in al treilea rand este dotata cu functii de ultima generatie.

Incepem cu partea estetica, unde Seryoux Surya sta deosebit de bine. Cu o combinatie de alb si negru si o constructie robusta, se potriveste in orice mana, chiar si in mainile utilizatorilor foarte pretentiosi. Ecranul are o marime standard, de 7 inch, insa ofera calitate prin displayul capacitive in 5 puncte si prin rezolutia de 1024 x 600, care ofera imagini de cea mai buna calitate.

Chiar daca aspectul este foarte important, cea mai importanta parte este insa cea hardware. Si aici, tableta celor de la Serioux sta foarte bine, dispunand de un procesor Dual Core Allwinner, de 1.2 Ghz si de o memorie Ram puternica, de 1024 Mb DDR, care asigura viteza de miscare si posibilitatea de multitasking, fara niciun fel de blocaj sau de probleme.

In partea frontala, tableta dispune de o camera care poate fi folosita pentru comunicarea video. Desi are doar 0.3 Mp, aceasta este perfecta pentru scopul pentru care este dedicata, mai ales in conditiile in care pe spate, mai dispune de o camera de 2 Mp, care ofera poze de calitate foarte buna pentru toate momentele importante ale vietii.

Serioux Surya Antarex dispune si de o memorie flash de 8 Gb, pentru suficient de mare pentru foarte multe documente si jocuri si de un slot de card microSD prin care memoria se poate extinde cu pana la 32 Gb.

Cu un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, care ofera foarte multe posibilitati si cu o baterie Li-Polymer de 3000 mAh care asigura o autonomie generoasa, tableta celor de la Serioux este o alegere excelenta pentru oricine isi doreste pret mic si calitate mare.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *