Tableta Asus MeMO Pad HD 7

Asus MeMO Pad HD 7Asus Memo Pad HD 7 este o tableta excelenta pe care orice utilizator, chiar si cei foarte pretentiosi si-ar dori sa o aiba si sa se poata bucura de functiile pe care le ofera.

Aceasta este foarte bine construita, ofera piese si functii de cea mai buna calitate si vine la un pret mediu, pe care si-l poate permita aproape oricine.

Aspectul tabletei este primul care iese in evidenta. Carcasa este foarte rezistenta si beneficiaza de un material foarte rezistent si placut la atingere.

La aspect contribuie fara doar si poate si ecranul de 7 inch, care daca este aprins afisaza 16 milioane de culori si ofera o experienta deosebita utilizatorului. Displayul este multi touch capacitive in 10 puncte si dispune de o tehnologie IPS HD.

Odata ce ai trecut de aspectul tabletei, vei descoperi specificatii extrem de interesante:

Partea de Hardware. In ceea ce priveste partea Hardware, Asus Memo Pad HD7 dispune de un procesor puternic MT8125 Quad-Core de 1.2 Ghz care permite rularea aplicatiilor si a jocurilor cu o viteza deosebit de mare.

Cele 4 nuclee sunt responsabile cu acest lucru, deoarece pot sa lucreze simultan si sa indeplineasca mai multe functii in acelasi timp. Pe langa procesor, tableta mai vine echipata cu o memorie de 1024 Mb DDR3 si cu o memorie flash de 8 Gb care poate sa fie extinsa cu usurinta cu un microSD de pana la 32 Gb;

Partea de software. Softul este una din partile cheie ale tabletei. Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean permite o utilizare cursiva si ofera acces la Google Play, de unde utilizatorii isi pot descarca orice aplicatie doresc.

Pe langa asta, mai dispune si de caracteristici speciale precum G-senzor, E-compass sau Hall senzor.

Alte detalii. Tableta Asus Memo Pad mai dispune si de o serie de porturi pentru comunicarea perfecta cu mediul exterior. Aici sunt incluse porturile Bluetooth si wireless de ultima generatie, care permit un transfer de date foarte rapid si o conectare facila la internet.

In ceea ce priveste autonomia, poate sa reziste pana la 10 ore fara incarcare, datorita celor 3950 mAh cu care este echipata bateria. Filmele si muzica se vor auzi exceptional datorita sunetului de inalta definitie iar in cazul in care doresti, poti sa comunici cu usurinta la distanta, datorita camerei frontale de 0.3 Mp.

Per total, aceasta tableta este o alegere perfecta pentru toti cei care vor functii superioare la un pret redus.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *