Tableta E-BODA Essential A330

Tableta E-BODA Essential A330Tableta E-BODA Essential A330 uimeste in primul rand prin pretul extrem de mic.

Nedepasind 300 de lei, tableta ofera functii care pot sa multumeasca pe oricine, chiar si pe cei care au pretentii destul de mari de la un astfel de gadget.

Aspectul tabletei este unul clasic. Construita dintr-un material rezistent, de culoare neagra si cu finisaje placute si colturi rotunjite, tableta se potriveste perfect in orice ambient.

Aceasta dispune de un ecran standard de 7 inch, cu touch screen capacitive in 5 puncte si de o rezolutie de 1024 x 600. Greutatea tabletei este de doar 292.6 grame, ceea ce o face deosebit de mobila in orice situatie.

Partea Hardware ofera si ea detalii ce se incadreaza perfect in cerintele anului 2014. Procesorul este Rk3026 Dual Core si are o frecventa de 1.0 Ghz. Acesta reuseste sa ofere viteza necesara in aproape orice aplicatie si joc pe care vrei sa il rulezi.

La hardware contribuie si memoria Ram care are o capacitate de 512 Mb, insa si memoria Flash care ajunge la 8 Gb si poate fi extinsa cu pana la 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie micro SD.

Placa video ofera si ea un chipset Mali 400 M2 care reuseste sa ofere un aspect de calitate fiecarei culori redate de tableta.

Daca iti place sa comunici video, poti sa o faci fara probleme cu ajutorul camerei Web frontale de 0.3 Mp. Desi nu are o rezolutie foarte mare, aceasta isi face treaba foarte bine.

Comunicarea este extinsa de functia wireless 802.11 b/g/n dar si de portul USB 2.0 prin care se poate face transfer de date cu cea mai mare usurinta.

E-Boda Essential A330 dispune si de un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, de ultima generatie, care pe langa faptul ca ruleaza foarte bine si este usor de folosit, ofera si acces la Google Play, de unde orice utilizator isi poate descarca aplicatiile si jocurile pe care si le doreste, fie gratuit, fie contra cost.

Per total, E-Boda Essential A330 este o tableta uimitoare, care se evidentiaza printr-un pret deosebit de mic si reuseste sa se impuna pe piata tabletelor low cost prin functii de ultima generatie. Aceasta este foarte apreciata in randul utilizatorilor, majoritatea oferindu-i 4 sau 5 stele din 5 posibile.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *