Tableta E-Boda Revo R80

Tableta E-Boda Revo R80E-Boda Revo R80 este dedicata in special celor care isi doresc un ecran mai mare la o tableta, decat standardul de 7 inch oferit de majoritatea tabletelor Low Cost si pe langa asta vor si cateva functii de ultima generatie la un pret scazut.

Aspectul tabletei este foarte interesant. Partea frontala dispune de o rama neagra si lucioasa care inconjoara ecranul, in timp ce spatele este acoperit de o carcasa alba ce ofera eleganta si o imagine placuta. Materialele din care este construita tableta sunt si ele foarte rezistente.

La aspect contribuie cu succes si ecranul de 7.85 inch cu tochscreen capacitive si o rezolutie de 1024 x 768 dar si dimensiunile generoase, dar totusi foarte mobile. Tableta are o greutate de doar 337 g, ceea ce o face usor de purtat peste tot.

Partea hardware si functiile sunt insa mult mai importante decat aspectul iar Revo R80 nu dezamageste. Aceasta dispune de un procesor Cortex A7 A31 S Quad core, care ruleaza la o frecventa de 1.2 Ghz. Cele 4 nuclee reusesc sa lucreze simultan si sa ruleze mai multe aplicatii in acelasi timp, ceea ce ofera o viteza incredibila.

Memoria Ram are 1024 Mb DDR3 si contribuie si ea la calitatea fiecarui moment petrecut in compania tabletei.

Daca ai foarte multe fisiere si muzica pe care vrei sa le pastrezi pe tableta, ai la dispozitie 8 Gb flash pe care ii poti extinde cu pana la 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie micro SD.

Pana la urma insa, imaginea este totul, iar cei de la E-boda stiu asta si au echipat tableta cu un chipset video deosebit de puternic, Power VR cu 8 nuclee si o frecventa de 355 Mhz, care face din orice imagine si din orice miscare o adevarata placere.

Cei pasionati de poze pot sa foloseasca aceasta tableta si pe post de camera foto. Aceasta dispune de o camera de 2 Mp cu care poti sa faci poze sau poti filma la o calitate buna si de o camera de 0.3 Mp frontal, pe care o poti folosi pentru comunicari video.

Cu un aspect placut, functii deosebite, un sistem de operare Android care permite o flexibilitate foarte mare si achizitia unui numar generos de aplicatii si un pret mediu spre mic, aceasta tableta de la E-Boda este fara doar si poate o alegere inteligenta atunci cand iti doresti o tableta.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *