Tableta Evolio Evotab 3G + Gps

Tableta Evolio Evotab 3G + GpsCu o nota excelenta obtinuta din partea utilizatorilor, Evolio Evotab este una dintre cele mai bune tablete care sunt la ora actuala pe piata.

Aceasta ofera un ansamblu excelent format dintr-un pret mic, un aspect placut si functii de ultima generatie care reusesc sa raspunda cerintelor exigente ale utilizatorilor.

Cu ce este echipata tableta?

In primul rand, trebuie sa scoatem in evidenta procesorul. Acesta este foarte puternic si face parte din modelul Cortex A9. Este Dual Core, adica dispune de doua nuclee care pot lucra simultan, oferind in felul acesta o viteza foarte mare in aplicatii. In ceea ce priveste frecventa, aceasta este de 1.0 Ghz;

Continuam cu memoria, care se ridica si ea la ultimele standarde. Memoria Ram este de 1024 Mb DDR3, in timp ce memoria Flash este de 8 Gb, suficient de mult pentru a gazdui numeroase aplicatii care mai de care mai interesante. Daca nu iti ajunge insa, o poti extinde cu usurinta prin intermediul unui card micro SD, cu pana la 32 Gb.

Evolio Evotab 3G sta foarte bine si atunci cand vine vorba de ecran. Desi diagonala acestuia este una standard, de 7 inch, displayul este capacitive cu mutitouch in 5 puncte si dispune de o tehnologie IPS HD. Rezolutia sa ajunge la 1024 x 600.

Cei care doresc sa faca poze sau sa filmeze, pot sa o faca prin intermediul celor 2 camere disponibile. Cea din spate are o rezolutie de 2 Mp, fiind dedicata filmarilor si pozelor de calitate in timp ce cea din fata are 0.3 Mp, fiind construita pentru a permite comunicarea video.

Fisierele multimedia vor fi redate la o calitate deosebita, atat din punct de vedere video, unde tableta dispune de un chipset PowerVR SGX531 foarte puternic, cat si din punct de vedere audio, unde dispune de difuzoare cu o putere de 1W, suficient de mare pentru o tableta.

Ceea ce face aceasta tableta cu adevarat deosebita este faptul ca dispune de GPS si de GSM-3G, ceea ce permite apeluri telefonice. Practic, poti avea un telefon cu ecran de 7 inch.

Tableta dispune de o baterie  de 3000 mAh care permite un timp de lucru destul de mare si de cateva metode de comunicatii printre care Bluetooth, wireless si 3G.

Per total, aceasta tableta este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc atat o tableta cat si un telefon in acelasi dispozitiv.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *