Tableta Samsung Galaxy Tab3 Kids

Tableta Samsung Galaxy Tab3 KidsIn conditiile in care copiii par a fi cei mai incantati de noile dispozitive, care au facut valva in ultimii ani, cei de la Samsung au pus spre vanzare o tableta speciala pentru cei mici.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids este o tableta simpatica, ce vine intr-o culoare vioaie si placuta, atragand imediat privirea prichindeilor.

Desi te-ai astepta sa nu fie o tableta cu foarte multe dotari, este destul de puternica. Dispune de un procesor dual core de 1.0 ghz, are un ecran TFT foarte placut,care reproduce nu mai putin de 16 milioane de culori si are o rezolutie de 1024 x 600, suficient de mare pentru cei 7 inchi ai sai si dispune de o capacitate ram de 1024 Mb.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare, aceasta este de 8 Gb, insa poate sa fie extinsa cu usurinta printr-un card de memorie.

Samsung Galaxy Tab3 Kids dispune si de 2 camere, una frontala si una principala pe care copiii le pot folosi sa vorbeasca cu parintii sau cu bunicii. Acestea prezinta o calitate deosebita, avand 1.3 respectiv 3 Mp.

Interfata tabletei este special conceputa pentru copii, fiind prietenoasa si usor de folosit iar culorile vioaie ale aplicatiilor atrag atentia imediat. Tableta poate sa fie folosita si in modul standard, asadar este cat se poate de utila si pentru parinti.

Cum cei mici sunt adesea neglijenti, Samsung Galaxy Tab3 Kids dispune si de o husa de protectie,asadar va fi protejata in cazul unor trante pe jos sau in cazul unor accidente.

Cu Samsung Galaxy Tab3 Kids, copiii se pot bucura de pana la 8 ore de internet, pana la 7 ore de redare video si nu mai putin de 109 ore de redare audio. Astfel, aceasta tableta este o optiune excelenta pentru cei mici, mai ales pentru cei pasionati de noutati si tehnologie.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *