Tableta Vonino Sirius EVO QS

Tableta Vonino Sirius EVO QSO tableta a devenit esentiala pentru orice om care este intr-o continua miscare. Practic, te poti deplasa cu ea in orice loc si poti beneficia de numeroasele avantaje pe care ti le ofera internetul si numeroasele aplicatii de pe tableta.

Tableta Vonino Sirius Evo Qs este construita in asa fel incat sa raspunda tuturor cerintelor de ultima generatie, dar sa ofere un pret cat mai mic.

Aspectul sau este unul clasic, insa denota calitate si eleganta, avand o culoare alba, foarte placuta.

In ceea ce priveste functiile si specificatiile, Vonino Sirios Evo reuseste sa impresioneze.

Partea Hardware

Atat procesorul cat si memoria de care dispune sunt de ultima generatie si prezinta calitate maxima. Procesorul are 4 nuclee si este de tip Cortex A9, cu o frecventa de 1.6 Ghz. Practic, acesta reuseste sa aiba o viteza deosebita si pe langa asta ofera un consum de energie cu pana la 60 % mai mic, in asa fel incat sa te poti bucura la maxim de baterie.

Si memoria este una de foarte buna calitate, atat cand vine vorba de cea Ram cat si cand vine vorba de cea Flash. Memoria Ram are 1024 Mb in timp ce memoria Flash are 8 Gb. Cei 8 Gb insa pot fi extinsi cu inca 32, in cazul in care se doreste, prin intermediul unui card de memorie microSD;

Software

Vonino Sirius Evo vine echipat cu un sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean care ofera functii foarte interesante si reuseste sa aiba o interfata prietenoasa, usor de folosit de catre oricine. Pe langa asta, ofera acces la Google Play, de unde poti descarca toate aplicatiile de care ai nevoie, incepand de la aplicatii de office si terminand cu jocuri de ultima generatie;

Multimedia

Partea multimedia este una dintre cele mai importante ale tabletei. Aceasta reda numeroase formate, incepand cu cele de imagini si terminand cu cele de muzica si filme. Sunetul este unul foarte bun datorita difuzorului lateral iar imaginea este excelenta datorita chipsetului video Mali 400. Daca esti un pasionat al fotografiei, poti face poze fara probleme cu camera de 2 Mp de pe spate sau cu camera de 0.3 Mp de pe fata, care permite si convorbiri video de cea mai buna calitate.

Ecran

Ecranul completeaza aceasta tableta de exceptie cu o diagonala generoasa de 7.9 inch, o rezolutie de 1024 x 768 si o tehnologie IPS LCD. Cele 16 milioane de culori reusesc sa reproduca in cea mai buna calitate orice imagine, fie ca e vorba de cele din jocuri, din filme sau din poze.

Practic, aceasta tableta este o alegere perfecta pentru oricine isi doreste performanta la un pret mic.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *