O tableta mai mare de 10 inch este un partener de nadejde in orice situatie, putand juca rolul de laptop, rolul de dispozitiv pentru internet sau chiar si rolul de telefon, in unele cazuri. Avand un ecran mare insa, aceasta are nevoie de protectie deosebita pentru a nu se zgaria, mai ales in cazurile in care utilizatorul este in continua miscare si o poarta peste tot cu el.

Husele de protectie pentru tabletele de peste 10 inch sunt un raspuns excelent in acest caz, reusind sa ofere exact ceea ce ii lipseste tabletei : protectia.

Iata un top 3 huse pentru tabletele de peste 10 inch, care ne-au atras atentia:

Serioux 10.1 inch, piele

Serioux 10.1 inch, pieleDesi este produsa de cei de la Serioux, aceasta husa este ideala pentru orice tableta mare.

Este foarte eleganta, fiind realizata din piele si ofera protectie deosebita, jucand rolul unui plic protector. Este compatibila pentru orice model de tableta iar detaliul care o recomanda in detrimentul altor huse universale este pretul.

Cei 40 de lei pe care ii solicita sunt foarte putini daca tinem cont de tot ceea ce ofera si de faptul ca pastreaza tableta in stare excelenta pe termen lung.

button

Serioux 10.1 Neoprene

Serioux 10.1 NeopreneO alta husa pentru tablete mari, care ne-a atras atentia este produsa tot de Serioux si ceea ce o recomanda este faptul ca este realizata din Neoprene, un material protector deosebit de rezistent, care este confortabil la atingere si reuseste sa pastreze tableta in stare perfecta.

Culoarea husei este neagra, asadar este potrivita in orice imprejurare si poate fi folosita cu succes chiar si de catre cei care au mare grija la modul in care isi asorteaza accesoriile.

Husa este de tip Pouch si ofera o mobilitate maxima, tableta introducandu-se si scotandu-se foarte usor din ea.

button

Husa Stand Hama Portofolio Suction

Husa Stand Hama Portofolio SuctionO tableta mai mare de 10 inch, pe langa husa are nevoie si de un suport, deoarece vor exista cu siguranta momente in care vei dori sa te uiti la un film sau la un videoclip.

In aceste conditii, de ce sa nu achizitionezi un accesoriu care sa le combine. Aceasta husa stand de la Hama este perfecta atat pentru protectia tabletei cat si pentru rolul de stand, oferind o pozitie foarte buna pentru tableta, in momentul in care nu vrei sa o tii in mana, dar totusi vrei sa te bucuri de imaginile ei.

Este o husa eleganta, de culoare portocalie si este dedicata celor foarte activi, care apreciaza culorile vii.

button