Din ce in ce mai multi oameni beneficiaza de functiile unei tablete, majoritatea dintre ei optand pentru o tableta de 7 inch, care este cea mai comuna si cea mai flexibila varianta. Este si normal sa existe o crestere a tabletelor in preferintele utilizatorilor, in conditiile in care sunt dispozitive puternice, mobile si de cele mai multe ori foarte ieftine.

Daca ai reusit sa achizitionezi o tableta insa, trebuie sa o si protejezi, in asa fel incat sa te poti bucura de ea pe termen lung. Acest lucru il poti face doar cu ajutorul unei huse pentru tablete.

Iata un top al celor mai bune huse pentru tablete de 7 inch:

Vonino Flip Case B Cover 7 inch

Vonino Flip Case B Cover 7 inchEste o husa foarte placuta la atingere si deosebit de eleganta, putand sa arate bine in absolut orice imprejurare.

Este construita din piele foarte fina, rezistenta si de calitate superioara. Desi nu este piele naturala, acesta nu este un impediment, deoarece te vei simti excelent cu ea in mana. Aceasta husa protejeaza orice tableta de 7 inch pe toate laturile sii ii ofera o imagine business, deosebita.

Culoarea neagra este si ea un factor de decizie, deoarece reprezinta o culoare neutra care se potriveste oriunde, fara niciun fel de probleme.

button

Husa Stand Hama Portofolio Suction

Husa Stand Hama Portofolio SuctionO husa poate sa aiba mai multe roluri pentru tableta decat de protectie. Spre exemplu, aceasta husa este si un stand deosebit de util, care face tableta sa stea intr-o pozitie excelenta pentru urmarirea filmelor sau a videoclipurilor preferate.

Pretul ei este unul rezonabil, fiind putin mai mare de 70 de lei iar modul in care se prezinta este deosebit.

Culoarea este una foarte vie si placuta iar materialele din care este construita sunt de cea mai buna calitate, facand-o o optiune ideala pentru orice tableta.

button

Avantree Tab 7A

Avantree Tab 7ADaca iti doresti protectie deosebita pentru tableta ta, aceasta husa poate sa isi faca treaba excelent.

Avand un pret redus si fiind compatibila cu orice tableta intre 7 si 7.9 inch, Avantree Tab 7A este dedicata in deosebi oamenilor activi, care sunt mereu in miscare. Culoarea pe care se axeaza este negru, ceea ce o face potrivita pentru orice outfit si in orice situatie.

Materialele din care este realizata sunt foarte placute la atingere si protejeaza tableta impotriva oricarui factor extern, pastrand-o ca si noua pe o perioada lunga de timp.

button