Tabletele de 8 inch sunt printre cele mai fiabile tablete de pe piata, deoarece ofera ecran suficient de mare pentru a urmari filme si videoclipuri si cu toate astea sunt suficient de mici pentru a fi deosebit de portanbile.

Evident, ca orice tableta, cele de 8 inch necesita protectie si de cele mai multe ori pot necesita si un suport pentru a sta intr-o pozitie corecta, fara sa fie nevoie de mana utilizatorului. Pentru asta este nevoie de o husa pentru tableta si din fericire exista foarte multe variante din care se poate alege, unele mai ieftine, altele mai scumpe, unele mai elegante, altele mai rezistente, insa toate cu acelasi scop, acela de a proteja tableta.

Iata un top al huselor pentru tabletele de 8 inch pentru care poti opta:

Husa Rivacase 3114 Red

Husa Rivacase 3114 RedEste o husa eleganta, destinata atat femeilor cat si barbatilor.

Culoarea rosie pe care o afiseaza este foarte placuta iar materialul din care este construita este foarte placut la atingere. Husa este de tip flip cover, ceea ce inseamna ca poate fi folosita cu usurinta si pe post de stand pentru tableta, un lucru deosebit de important, mai ales in momentele in care vrei sa te detasezi de acest dispozitiv, insa iti doresti sa te bucuri in continuare de imaginile sale.

Ceea ce este insa cel mai atractiv la aceasta husa este pretul, care nu depaseste 50 de lei, chiar daca beneficiile oferite de aceasta sunt majore.

button

Husa universala NGS pentru tablete 7-8 inch

Husa universala NGS pentru tablete 7-8 inchCuvantul care poate defini cel mai bine aceasta husa este eleganta.

Inca de la prima privire iti dai seama ca este dedicata oamenilor de afaceri sau oamenilor care vor sa aiba o imagine deosebita. Este realizata dintr-un material foarte fin de culoare neagra si ofera atat protectie, cat si functia de stand pentru tableta. Este dedicata deopotriva tabletelor de 7 si o inch si dispune de un Stylus inclus, pe care il poti folosi pentru o tastare mult mai usoara.

Pretul unei astfel de huse nu depaseste 100 de lei, ceea ce este rezonabil tinand cont de ceea ce ofera.

button

Vonino Sleeve Stand V-Cover

Vonino Sleeve Stand V-CoverDaca detii un iPad sau o tableta de la Vonino, aceasta husa are mari sanse sa te impresioneze, deoarece este deosebit de placuta la vedere si la atingere si isi face treaba exceptional.

Este diferita de alte huse, fiind de tip Pouch, atunci cand ai nevoie de protectie si transformandu-se cu usurinta in stand, atunci cand ai nevoie de o pozitie cat mai confortabila pentru tableta.

Invelisul este din Polyester iar culoarea sa este neagra, o culoare neutra potrivita in orice imprejurare.

button