Tehnologia avanseaza de la an la an, iar numarul cumparatorilor de laptopuri la fel. Acest lucru nu face decat sa vina in avantajul companiilor ce le produc si totodata ii incurajeaza sa aduca pe piata modele care sa ii incante pe numerosii cumparatori si sa le satisfaca intr-o mare masura toate necesitatile.

Se intampla de foarte multe ori ca in momentul in care ne hotaram sa cumparam un laptop sa fim indecisi privind alegerea ce urmeaza sa o facem datorita faptului ca exista pe piata o gama variata de astfel de produse, cu foarte multe caracteristici.

In cazul in care nu suntem experti in acest domeniu si nu cunoastem criteriile in functie de care ar trebui sa ne alegem laptopul, cel mai bine ar fi ca inainte de a cumpara sa ne informam de la un specialist sau, mai simplu, sa cerem ajutorul internetului.

In primul rand, ar trebui sa ne gandim la scopul pentru care cumparam laptopul iar, in functie de acest lucru sa tinem cont de celelalte caracteristici cum ar fi diagonala ecranului, procesorul, memoria RAM si HDD, sistemul de operare si nu in ultimul rand pretul in care dorim sa ne incadram. Pentru a veni in ajutorul persoanelor care inca nu s-au decis ce model de laptop sa achizitioneze, urmeaza o prezentare a trei exemple de modele de la producatori diferiti care se incadreaza intr-un buget de pana la 1500 lei.

Laptopul HP 250G2Laptopul HP 250G2 este remarcat in primul rand prin designul sau foarte placut. Carcasa acestuia dintr-un material mat dar si sasiul durabil de care dispune pot aduce un plus aspectului sau.

De asemeni, acest laptop se bucura de un procesor Intel Core i3 perfect pentru clientii nu foarte pretentiosi si care au nevoie de laptop pentru browsing,  filme, muzica si Office la un pret relativ scazut.

Cea mai buna optiune in cazul memoriei ar fi evident alegerea SSD-urilor, insa aici vorbim de laptopuri de pana in 1500 lei, iar cel care ar detine acest tip de memorie ar depasi cu mult aceasta suma. Astfel, si un laptop cu memorie de 500 GB este suficient. Foarte important la acest laptop este viteza de lucru, procesorul Intel ajutand in acest caz , datele fiind mult mai rapide. De asemeni, viteza de transfer mai mare este obtinuta cu ajutorul  USB-ului 3.0.

Rezistenta nu este deloc scazuta la acest model de laptop, ele fiind supuse la teste timp de cateva ore in continuu pentru a garanta clientilor rezistenta sporita in orice mediu.

button

Asus X551MAV-BING-SX401BUn alt model de laptop ar fi Asus X551MAV-BING-SX401B, ce are un procesor Intel Celeron Quad-Core care permite folosirea unor programe sau jocuri mai sofisticate, avand de asemeni si o viteza de transfer mai mare datorita utilizarii USB-ului 3.0.

Tehnologia SonicMaster cu care vine acest model de laptop imbunatateste calitatea audio oferind ocazia de a auzi orice sunet in parte.

De asemeni, atat touch pad-ul cat si tastatura sunt extrem de confortabile si vin in avantajul clientilor. Memoria hard disk-ului este  de 500 GB, iar sistemul de operare este Microsoft Windows 8.1.

button

Acer Aspire ES1-511-C72DCel de al treilea model este Laptopul Acer Aspire ES1-511-C72D cu procesor Intel Celeron Dual-Core ce detine o putere impresionanta.

De asemeni, diagonala sa de 15.6 “ este perfecta pentru persoanele ce doresc sa foloseasca acest laptop in general acasa si totodata sa il transporte cu foarte multa usurinta. Detaliile cum ar fi sensibilitatea touch pad-ului si caracteristicile sistemului audio, dar si designul sau inedit reprezinta un beneficiu pentru acest model de laptop.

La fel ca si la celelalte doua, memoria HDD-ului este de 500 GB , iar sistemul de operare este Windows 8.1.

button