Cei pasionati de desen sau cei care insista sa scrie de mana, in detrimentul tastarii, se pot bucura de tehnologie cu ajutorul unei tablete grafice. Desi nu sunt extrem de promovate, tabletele grafice reusesc sa se muleze pe dorintele multor utilizatori, mai ales pe necesitatile celor care au de facut prezentari in care trebuie sa deseneze de mana sau pentru cei care isi doresc sa faca schite de cea mai buna calitate.

Daca te bate gandul sa optezi pentru o tableta grafica, iata ce optiuni ai, la un pret bun si o calitate maxima:

Tableta grafica Wacom Intuos Pen

Tableta grafica Wacom Intuos PenEste o tableta grafica eleganta si subtire, care combina cu succes culorile argintiu si negru.

Eleganta insa ramane in umbra in momentul in care descoperi specificatiile pe care le are. Aceasta are o suprafata activa de 152 x 95 mm, o rezolutie de 2540 dpi si o greutate de doar 300 de grame, putand fi purtata in orice geanta, oriunde. Presiunea creionului este la nivelul 1024 iar conectarea la alte dispozitive se face cu usurinta prin USB.

Tableta se poate conecta foarte usor la toate dispozitivele care au Windows sau Mac OS, ceea ce o face extrem de flexibila.

button

Tableta grafica Wacom Bamboo FUN Pen and touch

Tableta grafica Wacom Bamboo FUN Pen and touchLa un pret mic pentru o tableta grafica, acest dispozitiv este o unealta excelenta pentru creativitatea utilizatorilor.

Dispune de un software creativ care face din stylusul tabletei un stilou comparabil cu cel pe care il folosesti pentru hartie, este deosebit de usoara, avand doar 419 grame si este suportata de majoritatea sistemelor de operare, precum Microsoft Windows sau Mac OS.

Dimensiunile sale sunt reduse iar suprafata activa este generoasa, de 147 x 92 mm.

button

Wacom Intuos Pen and touch small

Wacom Intuos Pen and touch smallDaca vrei libertate de miscare atunci cand vrei sa desenezi si vrei sa faci asta direct pe calculator sau pe laptop, aceasta tableta grafica poate fi solutia perfecta.

Este mica, avand doar 310 grame, are o suprafata activa generoasa si ofera o rezolutie de 2540 dpi. Ofera o presiune incredibila pentru creion, ceea ce o face sa se comporte exact ca o coala de hartie pentru un creion adevarat.

Este compatibila atat cu sistemele de operare Windows, cat si cu Mac OS.

button