Dintre toti oamenii, parca cei mai atrasi de tablete sunt copiii. Acestia inteleg imediat cum functioneaza micutul gadget si apreciaza extrem de mult butonarea lui. Evident, cel mic iti va cere insistent sa ii cumperi o tableta, insa faptul ca aceasta este extrem de fragila si poate fi sparta cu usurinta, iti poate da de gandit.

Din fericire, mai multe companii producatoare de tablete au hotarat sa produca tablete special dedicate pentru copii sau sa produca huse de protectie pentru tabletele normale, care sa protejeze tableta de diversele accidente generate de cei mici.

Iata un top 3 al tabletelor dedicate copiilor :

Evolio Tabby

Evolio TabbyEste o tableta dedicata copilasilor cu varste intre 3 si 12 ani si este extrem de atragatoare pentru acestia. Aceasta se poate folosi in siguranta de catre cei mici si are foarte multe aplicatii educative care ii vor incanta, fara doar si poate.

Desi este pentru copii, Evolio Taby nu este o tableta slaba din punct de vedere al performantelor. Aceasta are o capacitate Ram de 512 Mb, un spatiu de stocare generos de 4 Gb si un ecran de 7 inch care afiseaza culori de cea mai buna calitate.

Capacitatea de stocare poate sa fie marita cu usurinta pana la 32 Gb, prin intermediul unui card de memorie micro SD. Per total, este o tableta dedicata celor mici, care reuseste sa ii invete numeroase lucruri extrem de interesante si vine la un pret destul de mic.

button

Leap Frog

Leap FrogEste o alta tableta construita special pentru copii, care are un design cu adevarat interesant. Este dedicata celor intre 4 si 10 ani si are un ecran cu rezolutie foarte mare, pentru culori vii si placute. Diagonala ecranului are 12.5 cm iar functionarea tabletei se face cu baterii. Aceasta se poate achizitiona in 2 culori: mov, pentru fete si verde pentru baieti.

Leap frog are numeroase softuri educationale instalate si dispune de o memorie generoasa, de 2 Gb, folosita pentru stocarea de poze sau pentru stocarea de melodii si desene.

Un aspect foarte important este faptul ca este rezistenta la socuri, fiind o tableta extrem de robusta.Este adevarat ca pretul sau este destul de mare, insa este excelenta pentru cei mici, oferindu-le numeroase cunostinte intr-un mod cat se poate de placut.

button

Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Galaxy Tab 3 KidsCulorile si constructia fac aceasta tableta speciala pentru cei mici. Nu este tocmai cea mai ieftina tableta, insa extrem de performanta si ofera multe beneficii pentru copilasi. Carcasa este desenata in asa fel incat sa atraga iar interfata este usor de folosit. Aplicatiile instalate pe Samsung Galaxy Tab 3 sunt destinate atat copiilor cat si parintilor, cele pentru copii fiind deosebit de educative.

Ceea ce este deosebit la aceasta tableta este faptul ca are doua interfete. Una este dedicata parintilor, iar cealalta este dedicata celor mici. In ceea ce priveste dotarile, este chiar generoasa. Are un procesor dual core, o memorie Ram de 1024 Mb, spatiu de stocare de 8 Gb si are chiar si doua camere foto, de 1.3, respectiv 3 Mp.

button