Cel mai probabil, mai mult de 90% dintre oameni ar raspunde cu NU hotarat daca ar fi intrebati de ar putea trai fara telefon. Este si normal, traim in era tehnologiei iar comunicarea este cheia vietii.

Unii chiar au nevoie de doua telefoane pentru a se putea descurca in societatea actuala, motiv pentru care in ultimii ani, telefoanele dual sim au cunoscut o dezvoltare incredibila.

Fie ca e vorba de telefoane simple dual sim, fie ca e vorba de smartphone-uri, acestea si-au facut incet, incet loc in buzunarele utilizatorilor.

Evident, pe masura ce timpul a trecut, pretul lor  a scazut relativ mult, in asa fel incat, cu preturi de pana in 1000 de lei poti achizitiona telefoane dual sim cu adevarat impresionante.

Iata un top 3 telefoane dual sim care costa mai putin de 1000 de lei:

Allview A5 Duo

Allview A5 DuoIncepem cu un telefon dual sim produs de romanii de la Allview. La un cost ce nu depaseste 400 de lei, acesta ofera functii de ultima generatie si un aspect deosebit de placut.

Pe langa functia dual sim, A5 Dio dispune de un ecran generos de 4 inch,un procesor dual core Cortex A7 de 1200 Mhz si un sistem de operare de ultima generatie, Android v4.2.

Practic, este un telefon low cost care se lupta cot la cot cu telefoane mult mai titrate si mult mai scumpe, reusind sa uimeasca fiecare utilizator.

button

Samsung Galaxy S Duos S7582

Samsung Galaxy S Duos S7582Daca iti doresti un telefon cu nume, acesta poate sa fie o alegere excelenta. Este un telefon construit de cei de la Samsung, dispune de functia Dual sim si are proprietati deosebite, printre care putem sa amintim procesorul dual core de 1200 mhz, Gps-ul sau memoria Ram de 768 Mb.

De asemenea, dispune de o memorie flash de 4 Gb care poate sa fie extinsa cu un card de pana la 64 Gb.

Este o alegere foarte buna, mai ales in conditiile in care nu depaseste pretul de 600 de lei.

button

Nokia 108 Dual Sim

Nokia 108 Dual SimInca mai sunt oameni care asteapta de la un telefon doar convorbiri de calitate.

Pentru ei este acest Nokia 108 dual sim, care ofera un pret extrem de mic, ce depaseste putin 100 de lei, functia dual sim si o baterie generoasa de 950 Mah.

De asemenea, dispune de Mp3 Player si un slot de card micro-sd care accepta pana la 32 Gb, ceea ce il face ideal pentru muzica.

button