Toshiba Excite Pure At10-A-104

Toshiba Excite Pure At10-A-104Aceasta tableta de la Toshiba este o tableta de clasa medie, care reuseste sa uimeasca atat prin aspect, cat si prin marime si prin functiile pe care le pune la dispozitia utilizatorilor. Combinatia de argintiu cu negru este perfecta din punct de vedere estetic iar ecranul mare, de 10.1 inch impresioneaza prin claritate si prin rezistenta.

Marimea si aspectul nu ar fi insa nimic fara functii de cea mai inalta calitate. Toshiba Excite Pure este echipata cu un procesor puternic Quad – Core Tegra 3 de 1.3 Ghz, care reuseste sa ofere o viteza foarte mare oricarei aplicatii. In ajutorul procesorului vine si memoria Ram, care prin cei 1024 DDR 3 asigura un multitasking de cea mai buna calitate.

Daca esti genul de utilizator care stocheaza absolut toate informatiile direct pe tableta, acest dispozitiv iti pune la dispozitie nu mai putin de 16 Gb memorie flash, care pot fi extinsi cu inca 32 Gb, datorita slotului pentru carduri microSD.

Comunicarea este un punct forte al tabletei iar acest lucru se vede inca de la prima cunostinta pe care o faci cu ea. Vei observa doua camere, una in fata, care asigura convorbiri video sau poze selfie, daca esti amator de asa ceva si una in spate de 3.0MP, care asigura captarea celor mai importante momente ale vietii.

La asa dotari, era pacat ca bateria sa nu fie puternica. Aceasta este de tip Li-Polymer cu 2 celule si rezista pana la 10 ore de redare video.

Sistemul de operare al lui Toshiba Excite Pure At10 este un Android 4.2 Jelly bean de ultima generatie, care ofera numeroase posibilitati iar conectarea la exterior se face fie prin HDMI, fie prin portul micro USB.

Practic, aceasta tableta este potrivita pentru cei pretentiosi, chiar daca vine la un pret mediu.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *